Der findes næsten ikke en butik i Danmark, der ikke har Plakater hængende. Nogle har dem hængende i deres vindue, mens andre har dem monteret på væggene. Disse plakater er en af de bedste måder at få kundernes opmærksomhed på, og kan bruges til at informere dem om en lang række oplysninger i processen. Jeg ved, at hvis jeg ser et skilt i vinduet på en butik der siger “Oprydningsudsalg – Alt Skal Væk! 50% Rabat!” tager jeg med sikkerhed et smut forbi for at se, hvilke godbidder de har derinde.
Hvis en butik er en del af en stor kæde, er der en chance for at de får alt deres skiltning og andet udstyr fra regionskontoret. Men mindre butikker, der kun har få Butikslokaler eller er familieejede og -drevne, kan ikke nyde godt af den luksus det er at have et højere kontor, der sender dem alle de fortrykte plakater og værktøjer. Så de står selv for at få produceret deres specialdesignede plakater og finde den rigtige måde at vise dem på. Jeg tror, at dette er godt for butikkerne – det betyder, at de kan komme med en annonce, der er designet med deres specifikke behov for øje. Budgettet dog ofte et problem. At få trykt efter eget design kan hurtigt blive dyrt.
En måde at spare penge på er, at finde forsyninger, som hængende rammer og plakatmontering, til en mere overkommelig pris. Heldigvis er der masser af billige indendørs bøjler til butikker og virksomheder at vælge imellem for at nå dette mål.
Hvis du leder efter den billigste løsning til plakater, så tag et kig på plastikskinner. De er præcis hvad de lyder til at være: to plastskinner, der klemmer sig om en plakats øverste og nederste kanter. De er lette, men stærke, og tyngdekraften hjælper med at holde plakaten stram, mens de hænger. Med disse skinner og et par normalt ledninger, kæder eller sugekopper, har du mulighed for at udstille dem på mange måder. Monter dem direkte på vinduer eller hæng dem fra loftet for at få et dobbeltsidet display. Mange typer plakater af plakatplader er prissat til under 50 kr. per sæt, hvilket gør dem egnede til at bestille store partier hjem. Hvis du ønsker at oprette skiltning i hele din butik, og ikke kun i et enkelt frontvinduet eller døren til en virksomhed, så er disse skinner perfekte til dig. Der findes lignende plakatskinner, der er lavet af metal, til dig der ønsker et mere eksklusivt udseende. Uanset hvilken model du vælger er prisen overkommelig. Det eneste du skal være opmærksom på med disse plakatskinner er, at din plakat ikke er beskyttet mod potentielle skader. Støv og sollys kan potentielt falme dine plakater alt efter hvor de er placeret i butikken.
Der skal altså ikke meget til for at få den økonomiske gevinst du kan få ud af at hænge plakater op. Det behøver ikke at koste en formue, hvis du følger rådene i denne artikel.