Hvis du er så heldig at være haveejer, så har du masser af muligheder for at skabe drømmehaven. De fleste glæder sig til at sol og sommer og masser af hygge i haven. Haverne er et af danskernes favoritsteder at være, når de lune sommeraftnerne kommer. En have kræver dog en del arbejde, men der er masser af mulighed for at være kreativ. Læs med her.

Har du nogle kreative ideer, som du gerne vil have ført ud i livet når det kommer til din have? En have behøver absolut ikke kun at være en græsplæne med en hæk eller et stakit omkring sig. Der findes nemlig et hav af muligheder når de kommer til havens udseende.

De rette havemøbler er et must

Når det kommer til havemøbler så behøver man ikke gå på kompromis. Havemøbler er den vigtigt del af både udseendet på haven eller terrassen, men også vigtigt for, at man bruger haven. Når man kigger på havemøbler, skal de selvfølgelig også være dejlige at sidde eller ligge i.

Hvis man vil pynte haven op med flotte møbler, så kan man for eksempel vælge havemøbler, som giver en slags lounge stil. Måske har du allerede en terrasse, hvor der mangler nogle møbler til at I kan grille om aftenen? Hos Plantorama kan du finde et stort udvalg indenfor møbler til haven og terrassen.

Gå i gang med nye blomster og planter

Hvis du ønsker en smuk have med masser af liv, farver og dufte, så kan du jo gå i gang med at udplante forskellige planter eller blomster. Der er ikke noget smukkere end plejet have med masser af smukke blomster. Det er ikke bare smukt at kigge på, det gør også bare noget ved en.

Det skal selvfølgelig lige nævnes, at blomster og planter skal udplantes på forskellige tidspunkter af året. Det kommer helt an på sorten. På plantorama.dk kan du finde masser af inspiration til, hvad du kan pryde din have med. Her kan du læse om de forskellige arter, samt hvordan du skal udplante dem og passe dem løbende.