Gamere er et dedikeret folkefærd. Både professionelle og amatører kan sidde i timevis og kæmpe med et spil, mens de for deres skills helt op at ringe. Der er mange, som har en stor glæde ved gaming, og de dyrker deres helt på YouTube og andre sociale medier, hvor de ser deres præstationer live, eller streamer begivenheder, som de har deltaget i. Alt sammen i siddende stilling. Her er det afgørende vigtigt, at man sidder godt og har god støtte i lænd og nakke.

En gaming stol er, som navnet antyder, en stol, der er fremstilles specielt med gamere for øje. En gaming stol kan indstilles, så den passer til sin bruger og giver bedst mulig støtte i ryg og nakke. Man kan ikke undervurdere, hvilken betydning en gaming stol har for den person, der bruger den. Den støtter de rigtige steder og er med til at forebygge smerter og skader. Hvis man bruger meget tid på gaming, så kan det klart anbefales, at man anskaffer sig en gaming stol.

Pas på ryggen

Det er ikke bare i skydespillene, at du skal passe på ryggen. Ryggen og nakken er de mest udsatte steder på en moderne gamer. De lange sessions, hvor man sidder statisk og fokuserer på samme afstand i timevis, giver en høj risiko for skader. Ikke fra skud, men fra siddestillingen. Derfor er det vigtigt at tage hensyn til dette og sørge for at være ordentligt siddende.

En gaming stol sammen med et gamerbord er den bedste måde at forebygge skader og smerter på. Man skal sørge for at alt udstyret er indstillet korrekt i højde og dybde, så man sidder helt optimalt. Og så er det faktisk også bedst at holde jævnlige pauser, gerne hver time, hvor man strækker benene og øjnene, inden man kaster sig ud i eventyret igen.

Find den hos Coolshop

Et hurtigt kig hos coolshop.dk vil afsløre, at her tager man gamere alvorligt. Her kan du finde et stort udvalg af udstyr til gaming. Også hvis du leder efter en god gaming stol til dig selv.