Vil du gerne udstråle en, der har styr på sig selv og sit udtryk? Er du ude efter sikker stil og en vibe af coolness og street fashion? Du kan finde caps og lækkert tøj mange steder og du kan finde god stil overalt. Men der er et mærke, som bare stråler af autentisk stil. Og så er det startet i København. Med caps. Og derfra har det udviklet sig til et af de fedeste tøjmærker vi har.

Tøj fra bls er det ultimativt fede tøj til dig, der vil være cool med de cooleste. Det er super flot designet og syet af de lækreste stoffer. Om det er en cap fra bls eller en trøje. De er alle sammen gennemtænkt flot designet og sidder super fit på den, der går med det. Går man med bls, så er man aldrig ingen, man er altid nogen. En, der har styr på sin stil og mod til at tage den på sig.

Tøj med rødder

Da Besnek Miftari i 2011 startede bls var det med initialerne, der står for “Bedøvende LifeStyle”. Han begyndte med at lave caps, men efterhånden er der tale om en fuld kollektion. Men stadig er det sådan, at hvis du møder en med det seje bls logo på cap’en, så ved du at her er en fyr, der har styr på sin stil.

Hvis du går på opdagelse i kollektionen fra bls, så vil du også hurtigt kunne sammensætte din egen personlige stil. Du kan mikse og matche og lave de vildeste sammensætninger med tøj og caps fra bls.

Føl dig som en hel person

Man har det fedt i tøj fra bls. Det føles godt at have på. Det sidder godt. Det understreger din person og løfter din stil frem. Du kommer til at stråle og virke autentisk. Med tøj fra bls bliver du ikke bare stilfuld udenpå. Det går hele vejen igennem dig og gør dig til en hel person. En person med stil og udstråling.

Lad dig bære, når du bærer dit tøj fra bls. Du får det helt sikkert fedt af det.